15. obletnica IPA - RK ZA POMURJE
Minilo je 15. let od ustanovitve IPA-RK za Pomurje.Svoj obstoj in uspešno delovanje so člani IPA RK Pomurje obeležili na svečan način.Ob tem dogodku so 22. februarja 2008v hotelu AJDA v Moravskih Toplicah organizirali svečanost, kjer so poleg številnih članov sodelovali tudi visoki predstavniki Generalne policijske uprave, župani pomurskih občin in predstavniki drugih regionalnih klubov IPA iz Slovenije.

Predsednik IPA- RK Pomurje g. Drago RIBAŠ je v govoru opisal prehojeno pot v petnajstih letih delovanja kluba, g. Aleksander JEVŠEK pa je v slavnostnem govoru orisal pomen in vlogo edine mednarodne poklicne organizacije (IPA), ki združuje aktivne in upokojene policiste ter druge državne in civilne službe s policijskimi pooblastili. Da je praznovanje ostalo v lepem spominu, so poskrbeli tudi člani policijskega orkestra, ki so za ta večer izbrali prijetne viže.

Preostanek večera je bil namenjen druženju. Po slavnostni večerji je Policijski orkesterpod taktirko Tomaža KMETIČA,za udeležence svečanostiin hotelske goste v restavraciji hotela TERMAL izvedel krajši koncert. Odlično izbrani program je izpolnil vsa pričakovanja poslušalcev.

© Regionalni klub IPA za Pomurje 2024
Ul. Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota, Slovenija, Tel.: ++386 02 532-14-53, Fax : ++386 02 526-80-42, E-pošta: drago.ribas@policija.si