Mednarodni IPA turnir v bowlingu - rezultati
IPA Skupina Policijske postaje Lendava je 11. 5. 2011 v sodelovanju z regionalnim klubom IPA Pomurje organizirala mednarodni turnir v bowlingu v Lendavi.

Na tekmovanju je sodelovalo 10 ekip iz Slovenije in Madžarske.


Tekmovanje je potekalo ekipno, v vsaki ekipi so bili tri tekmovalci. Vse ekipe so se med sabo pomerile v predtekmovanju, v katerem je vsaka ekipa odigrala dve igri. V polfinale se je uvrstilo najboljših šest ekip, kjer je vsaka ekipa odigrala po eno igro. Tretje in četrto uvrščena ekipa polfinala sta se med seboj pomerili v malem finalu, prvo in drugo uvrščena ekipa iz polfinala pa v velikem finalu. Finalni obračuni so zajemali po dve igri.

Končni rezultati so bili:

1. Fascikli (IPA RK Ljubljana)
2. Nagykanizsa (IPA Madžarska)
3. 3-ribiči
4. PMP Petišovci
5. Sanjski moški (IPA RK Štajeska)
6. IPA PP Lendava 2
7. IPA PP Ilirska Bistrica
8. Združenje Sever za Pomurje
9. Sanjske ženske (IPA RK Štajerska)
10. IPA PP Lendava 1

Prve tri ekipe so prejele pokale za ekipno uvrstitev.

Najboljši posameznik je bil Eltrin Borut iz ekipe Fascikli (IPA RK Ljubljana) z 204 kegli, za kar je prejel tudi poseben pokal.

Organizator je z udeležbo na tekmovanju zadovoljen, saj je bilo takšno tekmovanje organizirano prvič. Kar nekaj ekip je žal udeležbo na tekmovanju v zadnjem hipu odpovedalo, tudi IPA kolegi iz Hrvaške in Avstrije.

Vsi udeleženci so izrazili veliko zadovoljstvo nad tekmovanjem in prireditvijo z željo, da bo tekmovanje organizirano tudi drugo leto. To je vsekakor dobra popotnica za organizatorja in nekakšna moralna obveza, da bo tekmovanje vsekakor organiziral. Pri tem smo pridobili tudi izkušnje in upoštevali tudi predloge tekmovalcev, da bo drugo leto tekmovanje nekoliko prej, verjetno v marcu in bolj proti koncu tedna, da bo zagotovljen tudi družaben del po zaključenem tekmovanju.
The website offers best swiss uk fake watches for both men and women.

Swiss uk high quality cartier replica watches at affordable prices have everything that one expects to find.Tomislav Habulin

© Regionalni klub IPA za Pomurje 2022
Ul. Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota, Slovenija, Tel.: ++386 02 532-14-53, Fax : ++386 02 526-80-42, E-pošta: drago.ribas@policija.si