Tekma z duhovniki, marec 2008
V nedeljo 16. 03. 2008 ob 16.00 uri je bila na igrišču z umetno travo pri OŠ Cankova na Cankovi, odigrana prijateljska nogometna tekma med vodstvom PU M. Sobota in Reprezentanco duhovnikov Slovenije »PAX«.
Na tekmi se je v vetrovnem vremenu zbralo precej gledalcev in se je tekma končala z rezultatom 6:4 za   Reprezentanco duhovnikov Slovenije   »PAX«   .

Strelci za vodstvo PU M. Sobota so bili: Mojmir Zelko, Danilo Kavaš, in Nino Kacijan 2x.

Za Reprezentanco duhovnikov Slovenije »PAX« so zadeli: Goran Merica 2x, Ivan Arzenšek 2x, Urban Lesjak in Marjan Maučec.

Reprezentanca vodtsva PU M. Sobota je nastopala v naslednji postavi:
Danilo Kacijan, Robert Roudi, Mojmir Zelko, Danilo Kavaš, Boris Banfi, Bojan Rojko in Nino Kacijan. Reprezentanca je nastopila v izredno okrnjeni sestavi, saj veliko vabljenih igralcev na tekmo ni prišlo, čeprav svojega neprihoda niso napovedali in niso upoštevali pravila FAIR PLAYA (»HVALA«).

Ekipo Reprezentanco duhovnikov Slovenije »PAX« so sestavljali naslednji igralci:
Merica, Arzenšek, Lesjak, Maučec, Celar, Šegula, Irbas, Plohl in Košec.

Kot gosta sta na tekmi bila prisotna tudi direktor PU M. Sobota g. Drago RIBAŠ in nekdanji direktor PU M. Sobota ter zdajšnji direktor kriminalistične policije na GPU g. Aleksander JEVŠEK.

Na tekmi je med drugimi bil tudi župan OBČINE CANKOVA g. Drago VOGRINČIČ, ki je pred tekmo vse prisotne nagovoril in pozdravil.

Po končani tekmi je sledil družabni del v OKREPČEVALNICI »PUNGRAD« v Skakovcih, kjer so bile podeljene nagrade za omenjeno srečanje.

Nagrade sta podelila župnik iz Cankove g. Andrej ZRIM in direktor PU M. Sobota g. Drago RIBAŠ. V prijetnem vzdušju in kramljanju so vsi prisotni bili zadovoljni z omenjeno tekmo in bili so mnenja, da je potrebno takšna srečanja skrbno negovati in nadaljevati.

Za organizacijski odbor:
Danilo KACIJAN

Do not miss the perfect 1:1 replica watches for sale.

You can buy US top wholesale replica watches at affordable prices.
© Regionalni klub IPA za Pomurje 2022
Ul. Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota, Slovenija, Tel.: ++386 02 532-14-53, Fax : ++386 02 526-80-42, E-pošta: drago.ribas@policija.si