Novoletna poslanica 2009

Spoštovane IPA prijateljice in prijatelji!

 

Še nekaj dni in izteklo se bo še eno leto, vendar pa je to leto za naš klub posebno leto saj smo ga začeli s slovesno in dostojno proslavo 15. obletnice obstoja in delovanja samostojnega kluba....

 

To pa predvsem zaradi tega, ker imamo kaj povedati o svojem delovanju in tudi kaj pokazati. Poleg svečane obeležitve 15. obletnice samostojnega delovanja smo v prvem polletju leta izvedli še odprto tekmovanje v kegljanju za pokal kluba in državno prvenstvo v kegljanju. Ponovno smo se srečali z ekipo duhovnikov (njihovo državno reprezentanco pravzaprav) Pax in tokrat temeljito izgubili, vendar pa ob množični udeležbi gledalcev in navijačev ni bil rezultat edini namen tekme.

 

Izvedli smo prvo tekmovanje veteranov v malem nogometu za celo državo, ki so se ga udeležile 4 ekipe in je potekalo v prijateljskem vzdušju. Zelo mokro in veselo je bilo na igrah na vodi v Bakovcih, ki so jih organizatorji iz PMP Petišovci spet izvedlo izjemno uspešno. Zelo dobro pa je bilo organizirano tudi tekmovanje v ribištvu v Hrastju Moti in tudi množično obiskano.

 

Sodelovali smo na uspešno izveden srečanju delavcev PU, kjer smo organizirali turnir v malem nogometu. Udeležba je pokazala, da so take prireditve lahko še vedno zelo obiskane, saj so se je množično udeležili tudi upokojenci policije, članice in člani iz carine in zaporov.

 

Žal sta odpadla kolesarski maraton in golf turnir. Izvedli smo občni zbor društva in prenovili statut s katerim smo razširili upravni odbor. Dne 28.12.2008 je naše otroke obiskal dedek mraz, ki je obdaril 197 otrok in nas je bilo skupaj s straši več kot 400 v hotelu Diana v Murski Soboti.

 

Naši nogometni ekipi iz policije in carine sta uspešno gostovali v tujini ter s tem ponesli glas o našem klubu daleč po Evropi, sodelovali smo s sosednjimi klubi v R Avstriji, R Madžarski in R Hrvaški.

 

Na občnem zboru kluba in v mesecu decembru smo se poskušali zahvaliti tudi največjim sponzorjem in donatorjem kluba, ki so nam pomagali izvesti naše prireditve.

 

Z željo po uspešnem delovanju kluba v letu 2009 želim vsem članicam in članom kluba vesele praznike in srečno ter uspešno novo leto 2009.

 

Predsednik Regionalnega kluba IPA za Pomurje

Drago RIBAŠ
Buy best uk rolex replica watches at affordable prices for men and women.

This counterfeit watch online store has just about every wholesale uk replica rolex watches you could wish for.

© Regionalni klub IPA za Pomurje 2022
Ul. Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota, Slovenija, Tel.: ++386 02 532-14-53, Fax : ++386 02 526-80-42, E-pošta: drago.ribas@policija.si